Om Bastuexperten

Vi på Bastuexperten älskar allt som har med bastu och kallbad att göra. För oss finns det inte mycket som slår en härlig stund i bastun efter en lång dag, eller ett par minuter i ett isbad, oavsett säsong. 

Bastun är en plats där man kommer för att koppla av, rensa tankarna och njuta av de välgörande effekterna för kropp och sinne som människor under tusentals år från olika kulturer tagit del av.

Vårt mål är att kunna erbjuda dig en egen bastu så att du kan upptäcka dessa fantastiska fördelar för dig själv, när du vill och helt på dina villkor. Vårt mål är att göra det så enkelt och lättillgängligt för dig att skaffa dig en egen bastu. Det är anledningen till att vårt sortiment till stor del består av just färdigbyggda bastustugormobila bastuvagnar på hjul och färdigmonterade bastutunnor

Dessa levereras helt kompletta och färdiga till dig, med alla tillbehör inkl fönster och bastukamin. Du kan sätta på värmen och njuta direkt från första dagen. Vår leveranstid är kort och vi har försökt göra vår beställningsprocess så enkel som möjligt för dig som handlar från oss.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska få en så bra upplevelse när du handlar hos oss som möjligt och en slutprodukt som tillför värde och som du och dina nära och kära kan njuta av under många år framöver. 

Vi erbjuder många olika typer av bastu så att du kan vara säker på att du kan hitta något som passar just dig och dina behov. Detta inkluderar en liten bastustugabastustuga med relax/omklädningsrum, nyckelfärdigt attefallshus med bastu och mobil bastu på hjul.

Kontakta oss idag

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Adress

Skånegatan 6, Ängelholm 26243

Mejla oss

info@bastuexperten.se

Prata med oss

040-692 83 41