5 Fördelar Med En Nyckelfärdig Bastustuga

5 Fördelar Med En Nyckelfärdig Bastustuga

Att välja mellan en byggsats och en nyckelfärdig bastustuga är ett svårt val för många som funderar på att skaffa sig en egen bastustuga. 

För att kunna göra bästa möjliga val är det viktigt att först vara medveten om vilka fördelar och nackdelar som finns med varje alternativ. 

Det finns definitivt många fördelar med att köpa en nyckelfärdig bastustuga jämfört med att köpa en byggsats och själv stå för byggandet. Här har vi listat några av fördelarna med att köpa just färdigbyggt.

1. Du slipper själv stå för byggandet

Att bygga sin egen bastustuga är för många ett väldigt tidskrävande och komplicerat projekt. Många tror att det går snabbt och enkelt när byggsatsen väl har levererats (hur komplicerad kan en byggsats verkligen vara?).

Verkligheten är att om du inte har erfarenhet av bygg sedan tidigare och inte själv har verktygen som behövs kan processen från start till slut bli längre och mer energikrävande än du tror.  

När du köper nyckelfärdigt slipper du själv stå för byggandet av bastustugan då den levereras helt färdig och klar för användning direkt. Du behöver inte lägga ner din dyrbara tid på ännu ett projekt i ditt liv utan kan istället luta dig tillbaka och låta experterna ta hand om hela processen. Hur skönt och värdefullt är inte det?

 

2. Du spar tid

Eftersom ett bygge av en bastustuga kan vara en komplicerad och tidskrävande process kan du spara mycket tid genom att beställa nyckelfärdigt.

Om du väljer att själv bygga kan processen från start till första stunden i bastun bli långdragen - speciellt om du räknar med tiden det tar för byggandet av fundament till bastustugan, leveranstiden av byggsatsen och själva byggandet i sig.

När du beställer nyckelfärdigt sätts byggandet av din bastustuga genast igång av ett team experter med lång erfarenhet av bastubygge. Det gör att bastustugan blir färdig bra mycket snabbare än det skulle ta för dig att själv bygga den. Om din nyckelfärdiga bastustuga finns i lager och redan är färdigbyggd går processen ännu snabbare.

3. Bättre slutprodukt

Pikku 1 bastustuga

För bästa möjliga bastuupplevelse är det mycket som behöver gå rätt till i byggnadsprocessen. Det är rätt sorts isolering, värmebeständiga hörn, ett yttre som ska kunna klara av det svenska ruggiga vädret under många år och många andra detaljer som man kanske inte alltid tänker på när man börjar bygga. 

När du bygger själv är det mycket att hålla reda på och mycket som behöver bli rätt för att garantera en bra slutprodukt. Det kan vara svårt att få rätt varje liten detalj i byggnadsprocessen, speciellt om du inte har särskilt mycket erfarenhet av liknande projekt sedan tidigare.

Däremot, när du beställer nyckelfärdigt kan du vara säker på en slutprodukt av högsta möjliga kvalitet och ett basturum som garanterar bästa möjliga bastuupplevelse, då våra bastuexperter har lång erfarenhet av bygge av bastustugor i världsklass. Det är många detaljer som måste bli rätt och för våra experter är det inget problem.   

4. En lägre kostnad

Många är inte medvetna om att nyckelfärdigt ofta innebär en lägre kostnad än om man skulle bygga själv. De flesta kanske inte har alla verktyg hemma som behövs för byggandet, och det är oftast mycket extra material som behövs köpas utöver det som kommer i byggsatsen. 

Tiden som du själv lägger på byggandet är också något som många inte har med i beräkningarna. Vad skulle du tjäna om du jobbade alla timmar som ett bygge av en bastustuga tar? Vill du verkligen ta av din dyrbara fritid eller semestertid till ett långdraget bastuprojekt? Dessa är frågor som kan vara bra att ställa sig själv inna  man kör igång. 

Tänk också på allt som du skulle kunna göra istället - saker som är bra mycket roligare saker. 

5. Du slipper oredan av en rörig byggarbetsplats

Vare sig du planerar att ha din nya bastustuga i trädgården, sommarstugan eller någon annanstans är det inte roligt att ha en rörig byggarbetsplats nära. 

Det är som de säger - ett rörigt yttre ger ett rörigt inre. Med en nyckelfärdig bastustuga slipper du all oreda och kan koppla av som vanligt i din härliga trädgård. 

Du slipper även risken för väderrelaterade skador under byggprocessen. Låt inte drömmen om din egen bastustuga gå upp i bastuånga innan den ens hunnit bli verklighet. 

Våra nyckelfärdiga bastustugor tillverkas i en torr och varm miljö inomhus för att sedan levereras och placeras till platsen du väljer - snabbt, enkelt och tryggt.

Upptäck våra nyckelfärdiga bastustugor Facebook Instagram
  • Godkänd för F-skatt
  • Säkra betalningar
  • Snabba leveranser
  • Endast kvalitetsprodukter

Om oss
Kontakta oss
Hitta min drömbastu
Blogg
Vanliga frågor
Köpvillkor
Nyckelfärdiga bastustugor
Färdigmonterade bastutunnor
Bastuvagn
Uppblåsbara spabad
Wattea kallbadtunna


Du kanske också gillar Visa mer